Seminarium|2019.11.06 kl 13:00

Vem syns i historien?

Välkommen till Kulturarvsforum 2019 som handlar om vem som syns i vår historieskrivning och vilka som är osynliga! Tre föreläsare delar med sig av ett annat perspektiv på historien än det som oftast berättas. Välkommen till en intressant eftermiddag!

Föreläsare: Eva Bonde, grundare av och chefredaktör för tidskriften "Historiskan", Christoffer Sandahl chef för Blekinge museums samlingar och den ideella föreningen FemNet. Moderatorer: Kristina Hedberg och Per Lundin.

Kl 16 avslöjas vem som får Kulturarvspriset 2019!

Hela programmet finns här.

Det är gratis att delta men du måste anmäla dig och det gör du här!

Kontakt: Christoffer Sandahl
Kostnad: Detär gratis men du måste anmäla dig via länken ovan!
Plats/lokal: Ronneby Brunn
I samarbete med: Ett samarbete mellan Region Blekinge, Blekingearkivet, Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg, Blekinge museum