Utställning|2019.11.06 —2019.12.01

Identitet

Välkommen att se din identitet från vårt perspektiv! Din identitet är svaret på frågan “vem är jag?”, men vilka är vi egentligen?

Vi som går sista året på programmet Estetik och Media, har insett att tolkningen av identitet är väldigt individuell. Vi är dock överens om att identitet är ett begrepp som beskriver vem en person är, eller egenskaperna hos en person som gör dem annorlunda än andra. Identitet är att kunna vara sig själv och att förstå vem man är.

Genom vår utställning hoppas vi kunna ger er en idé för hur identitet kan tolkas och även ge en tankeställare; vad är identitet för dig?

Årskurs 3, Estetik och media, Törnströmska Gymnasiet.

Vernissage onsdag, 6/11-19, kl. 15.00.

Kontakt: Jonas Eckerbom
Plats/lokal: Blekinge museum, Hörsalen