Öppet hus|2019.11.09 kl 11:00

Arkivens dag

Öppet hus i museets faktarum/bibliotek kl 11-14!

Blekinge museum visar ett material som nyligen lämnats till museet, äldre handlingar som legat glömda under många år.

Vi hjälper dig även att ta fram och hitta rätt till uppgifter i arkiv, fotosamling och bibliotek.

Blekinge Släktforskarförening erbjuder släkt- och emigrantforskningsservice samt möjlighet att handla från föreningens bokhandel.

Kl. 14 håller Christoffer Sandahl, chef för museets samlingar en föreläsning i hörsalen på temat "Vem syns i samlingarna?"

Du hittar Faktarummet i Grevagården på 3:e våningen. Endast tillgängligt med hiss.

Kontakt: Karin Ehnberg
Plats/lokal: Blekinge museum, Faktarummet
I samarbete med: Blekinge släktforskar förening