Information|2020.03.23 —2020.04.30

Museet stängt p.g.a. rådande virussituation

Med anledning av coronaviruset är Blekinge museum stängt tills vidare. Stängningen gäller även museets föremålsmagasin och faktarum.

Under tiden håller vi kontakt med våra besökare digitalt! På blekingemuseum.se finns mycket spännande att se och läsa om. Du kan söka i databaser, se virtuella utställningar och titta på inspelade visningar på Youtube. Nyinspelningar kommer att göras kontinuerligt, så följ oss gärna på Facebook och Instagram för att se vad som händer!

Blekinge museum följer noga utvecklingen och de rekommendationer som ansvariga myndigheter ger. Vi hoppas att snart kunna öppna igen! Museets personal jobbar på bakom kulisserna!

Du når oss via info@blekingemuseum.se eller de kontaktuppgifter som finns på blekingemuseum.se.

Kontakt: Susanne Ström
Plats/lokal: Blekinge museum