Höstlovskul|2020.10.26 —2020.10.30

Top Secret!

Hemligt höstlov på museet! Start i Grevagården!

På höstlovet får museet besök av en mystisk spion som behöver hjälp med ett väldigt viktigt uppdrag. Du som kommer hit får en hemligstämplad dokumentmapp med spionhandbok och kartor som du sedan får jobba på i museets utställningar och på gården.
Spionuppdraget passar för dig som kan läsa och tycker att det är roligt med klurigheter.

Du som är lite yngre kan passa på att bekanta dig med råttorna Valentin och Råkåkå i världsarvsutställningens barnuppdrag som tar dig med på en spännannde resa runt jorden.

Slöjdpåsar med material till spionförklädnad finns att hämta i Grevagårdens reception.
I samarbete med Slöjd i Blekinge.

Uppdragskarta och slöjdpåse hämtas i Grevagården kl 11–17.

Spionen finns på plats kl 11–15 måndag–fredag.

På grund av Covid-19 är antalet personer som vistas i Grevagården samtidigt begränsat till 30 personer.

Förskolor och fritids är välkomna till aktiviteterna men ni måste föranmäla er till Charlotte Nordheim!

Kontakt: Charlotte Nordheim
Plats/lokal: Blekinge museum