Vernissage|2018.04.28 kl 12:00

Pura vida – vårt Costa Rica

Deltagare från Blekinge folkhögskolas Internationella projekt ställer ut foto från sin resa till Costa Rica.

I februari reste sex deltagare från Blekinge folkhögskolas Internationella projekt till Costa Rica efter en höst och vinter av förberedelser med fotografi, bildbehandling och spanskstudier. Utställningen visar framförallt möten med människorna och vardagslivet i Costa Rica.

Hela gruppen arbetade som volontärer på ett äldreboende i staden Cartago på förmiddagarna, och ägnade eftermiddagar och helger till att lära känna landet, med regnskogar, vulkaner, kaffeplantager, stränder och stadsliv.

De sex deltagarna på Internationella projektet är från 19 till 69 år, med olika inriktning på sina studier och med vitt skilda livserfarenheter; med yrken som lärare, socialarbetare, försäljare, journalist, med mera.

Medverkande:
Amanda Barrsveden
Jan Hindersson
David Nilsson
Vilma Olsson
Elisabeth Semb Ohlson
Agneta Wadman

Utställningen pågår till 28/5.

Kontakt: Christina Berup
Plats/lokal: Blekinge museum, Hörsalen