Aktivitet|2018.05.31 —2018.08.24

Skapa historia

Var med och skapa historia! Wretmarks Foto och Blekinge museum gör gemensam sak i ett projekt som går ut på att dokumentera personer som lever och finns i Blekinge under sommaren 2018. Innan fotograferingen får du fylla i ett kort frågeformulär där du svarar på vad som är viktigt för dig just nu, vad Blekinge betyder för dig och vilka framtidsdrömmar du har.

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och skapa framtidens historia och vill berätta för kommande generationer hur vi lever nu och vad vi tänker om platsen där vi bor och är.

Kravet är inte att man ska bo här utan att man är i Blekinge under sommaren 2018, så turister är också hjärtlig välkomna.

Ännu så länge kan du bara fotografera dig på Wretmarks Foto på Borgmästaregatan 19 i Karlskrona. Förhoppningen är att flera fotografer i Blekinge vill hänga på projektet.

Du måste ha fyllt 18 år för att vara med.

Bilden som tas kommer att, förutom att arkiveras på museet, finnas tillgänglig på webbsidan skapahistoria.se där du också kan ladda ner din bild.

Kontakt: Jonas Eckerbom
Plats/lokal: Wretmarks foto Borgmästaregatan 19 i Karlskrona