Utställning|2019.05.04 —2019.06.02

Vårt Marocko

Elever från Blekinge folkhögskolas internationella projekt ställer ut foto från en resa till Marocko.

Vi red på dromedarer i Erg Chebbiöknen, gick vilse bland Fès 9000 gränder, letade oss fram bland filmkulisserna i Ouerzazate, hängde med gatumusiker i Marrakesh och andades havsluft i Essaouira.

Och dessutom jobbade vi som volontärer i bergsstaden Azrou. Där syntestade vi 430 barn i en låg- och mellanstadieskola. 80 av dem fick nya glasögon.

Vi är det Internationella projektet på Blekinge folkhögskola. Nu visar vi våra fotografier på Blekinge museum.

Kontakt: Jonas Eckerbom
Plats/lokal: Blekinge museum, Hörsalen