Sportlovskul|2019.02.18 —2019.02.24

Sportlovskul på Blekinge museum!

Välkommen hit under sportlovet! Här finns mycket kul att hitta på. Tillverka guldgubbar, slöjda, tillverka collage eller gå på teater. Du kan också gå på egna upptäcktsfärder på museet genom att lösa våra kluriga tipsrundor! Museet är öppet varje dag under sportlovsveckan!

Måndag 18/2 kl 11-17, fri entré
Museet öppet för egna aktiviteter
Du kan gå tipsrundor, kolla runt i utställningarna, prova vad som finns i de blå lådorna, pyssla eller vara ute på Grevagrundet - museets lekplats i skärgårdens tecken!

Tisdag 19/2-fredag 22/2 kl 13-16, Skapande verkstaden, fri entré
Vi tillverkar guldgubbar och guldgummor i papper och metall.
Tipspromenader.

Tisdag 19/2 kl 13-16, fri entré
Kreativ slöjdverkstad
Vi slöjdar med återbruk och inspiration från utställningen
”Den röda tråden”. Arr Slöjd i Blekinge

Onsdag 20/2 kl 13-16 Hörsalen, fri entré
Skapa collage

Vi klipper och klistrar med olika papper och skapar slott, riddare och prinsessor i collageteknik. Anna Hörjels konstelever är medhjälpare.

Torsdag 21/2 kl 13-16 Föremålsmagasinet på Rosenholm, fri entré
Hjälp oss att hitta guldgubbarna och guldgummorna
Du kan också pyssla, rita och titta runt på alla föremål som finns i föremålsmagasinet!. Hitta hit!

Fredag 22/2 kl 11.30-12.10 Hörsalen. OBS! du måste köpa biljetter!
Hunden - en clownföreställning
om en mycket ensam hund på flykt som finner vänner och ett hem

Familjeföreställning. Biljetter: 20:- för barn och vuxna finns att köpa på  www.nortic.se från måndag v 5. Om det finns biljetter kvar säljs de på plats innan föreställningen. Max 70 personer. Samarbetspartners: Karlskrona kommun och Karlskrona Riksteaterförening.

Lör 23/2-sön 24/2 kl 11-16, fri entré
Museet öppet för egna aktiviteter

Hitta till Blekinge museum

Kontakt: Ola Palmgren