Utställningar & aktiviteter

Utställning| tis 29 jun 2021 —lör 25 sep 2021
Villa, vovve vassa flintaspetsar
Är det möjligt att komma nära de människor som levde för mer än 8 000 år sedan? Upptäckterna som gjorts vid de arkeologiska utgrävningarna av boplatsen i Ljungaviken, Sölvesborg, utmanar tidigare föreställningar om hur en stenåldersvardag såg ut. Utställningen visas i Slottslängorna i Sölvesborg.
Sölvesborg, Slottslängorna
Utställning| tor 1 jul 2021 —sön 19 mar 2023
VÄRLDSARVET ÖRLOGSSTADEN KARLSKRONA!
Utställningen "Världsarvet Örlogsstaden Karlskrona" består av mindre lokaler med möjlighet att ta emot färre besökare åt gången, till denna rekommenderar vi att du förbokar biljett. Öppet tisdag-lördag kl 12-16! Stängt söndag och måndag.
Blekinge museum, Grevagården
Kul för barn| tor 1 jul 2021 —tis 31 aug 2021
Sälstrandens hemlighet
Kom till Blekinge museum i sommar och bli arkeolog du också! Här blandas fantasi och lekfulla uppdrag med spännande fakta. Du får gräva, utforska, tävla och samtidigt lära dig mer om riktiga fynd som gjorts på plats i det blekingska landskapet. Kul aktivitet för er som besöker museet tillsammans med barn!
Blekinge museum, Museigården
Information| tor 1 jul 2021 —tis 31 aug 2021
Biljetter & öppettider
Blekinge museum har öppet tis-lör 12-16. Stängt söndag och måndag.